E-mail: info@sobarlang-szauna.hu
Mobil: +36/30 210 4541
Himalája Sóbarlang
Himalája Kristály Sótéglák értékesítésével, Sóbarlangok - Sószaunák - Sószoba építésével foglalkozunk.

      +36/30 210-4541
      info@himalaja-sobarlang.hu

Megoldást kínálunk Önnek otthoni sóterápiás kezeléseihez!
Építse meg segítségünkkel otthoni sóbarlangját, sószobáját!

Himalája Kristálysó Sófal: 70 - 90.000,- /m2 bruttó fogyasztói ár.
      Nagyobb mennyiségnél kedvezmények!
Himalája Kristálysó Sótégla (5x10x20cm): 880,- /db bruttó fogyasztói ár.

   Ha Ön asztmás, allergiás, dohányos, vagy csak egy szennyezett városban él, és szeretne otthonában gyógyulni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

   Különböző berendezések állnak rendelkezésre, amivel tisztábbá, élhetőbbé teheti otthona levegőjét. Lehetőség van berendezések nélküli sóterápiára is, egy himalájai kristálysó sószoba kialakításával.
Akármelyiket is választja, mi tudunk segíteni Önnek.

   Asztmás betegek számára kimondottan ajánlott a sóbarlang, sószoba használata, azonban az egyre szennyezetteb városi levegő belélegzése miatt szinte mindenkinek ajánlom.

   A beépített sótéglák hatását javítja a sófal mögé elhelyezett felxibilis fénykábel. egyrészt azért, mert a fénykábel hőjének energiája fokozza a sótéglákból kipárolgó, leválló sórészecskék számát, másrészt hangulatosabbá teszi a helyiséget ezzel fokozva komfort érzetünket.

   A sószoba, sóbarlang, sófal kedvező hatásai közé tartozik többek között:
         Az asztmatikus krízisek számának és intenzitásának csökkenése.
         Enyhül a száraz köhögés, a köpet viszkozítása és mennyisége csökken.
         Fokozódik a teherbíró-képesség.
         A szervezet ellenálló-képessége megnő a fertőzésekkel szemben.
         Csökken a betegek gyógyszerigénye rövidebb, vagy hosszabb távon.

   Ahhoz, hogy a só kifejthesse jótékony hatását ajánlott naponta akár több órát is eltölteni a sóterápiás helyiségben.

   Helyezzen el lakásának azon helyiségeiben ahol a legtöbbet tartózkodik a lehető legnagyobb felületű himalájai sót, hogy akár alvás, vagy munka közben is gyógyulhasson.

   A legegyszerűbb megoldásként kristálysó oldattal feltöltött edényeket szoktak elhelyezni a terápiás szobákban.

   Következő megoldásként úgynevezett "ionizátor" készüléket szoktak használni, ami egy membrán segítségével porlasztja szét a sóoldatban lévő só és vízrészecskéket. Ez a berendezés a legkedvezőbb árú.

   Van egy komolyabb teljesítményre képes sópárologtató készülékünk is. Ez a sópárologtató ugyancsak sóoldatot párologtat, azonban az "ionizátornál" sokkal intenzívebben. Ára többszöröse az "ionizátorénak", azonban terápiás hatása jobb, intenzívebb.

   Létezik továbbá száraz aeroszolos sóporlasztó készülék is. Ezekből a készülékekből is többféle létezik. Áruk a párszázer forinttól a több millió forintig terjed.

   Ugyancsak rendelkezésünkre áll egy ténylegesen Ionizátornak nevezett készülék is, aminek nincs köze a sóhoz. Ez a berendezés negatív ionokat juttat a levegőbe, így semmlegesítve a levegőben lévő pozitív töltésű káros részecskéket, úgy mint elektroszmog, allergén anyagok, pollen, por stb...

   Mindegyik esetben a levegőbe kerülő negatív töltésű mikronnyi sórészecskék légzés útján bekerülve a légutakba és a tüdőbe magához vonzza a szöveti nedveket a hörgők faláról. A hipertóniás váladék serkenti a hörgők nyálkahártyáját, elősegíti a váladékozást és a köpeteltávolítást.

   A sószoba, sóbarlang ionizált levegője allergén anyaagoktól mentes, és a levegőben lévő por, baktérium és mikroorganizmus tartalma is nagyon alacsony.

   Az általunk használt kristálysó Pakisztánból érkezik, himalájai sóbányák mélyéről. Ezekben a sóbányákban hosszú-hosszú évezredek alatt alakult ki az a vöröses-sárgás tiszta kristálysó réteg, amiből méretre vágott kristálysó téglákat bányásznak számunkra.

   Sóbarlang, sószoba tervezésekor mindig törekszünk arra, hogy a lehető legnagyobb mannyiségű sót építsük be. Legfőként nem is a mennyiség, hanem a beépített kristálysó felülete számít, habár ez a két dolog szorosan összefügg. Így érintkezik a legnagyobb felületen a só a levegővel, és így fejti ki jótékony hatását.

   A természetes sóbarlangokban a levegő páratartalma 70% körüli, hőmérséklete pedig 15-20 fok körüli. Ezt a klímát kellene az otthoni sóbarlangokban is előállítani légkondicionáló berendezéssel, illetve sóoldat párologtatóval.

Országszerte több működő Sóbarlang használja az általunk árult, épített termékeket.
A Sóbarlangok, Sószobák legtöbbje magánház, vagy intézmény része.
Látogatható Sóbarlang 1 van, azonban a Sóbarlang megnyítása még várat magára.

Himalája So - Himalájai Só - Sószoba - Himalája Sóterápia - Himalája Kristálysó...

Bölcsödék - Óvodák - Iskolák számára jelentős kedvezmények. (min. 10%)

Az oldalunkon található információkat folyamatosan bővítjük.

Tovább a régi oldalunkra Tovább...

Töltse le: Himalája só ismertető PDF
Kérjen információt E-mailben...
Név:
E-mail:
Telefon:
Megjegyzés:
Postázás
Minden jog fenntartva 2010-2011 - Copyright 2010-2011 Jathy-Sanga Kft